Ordet Alfa och Omega

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om min Herre och Frälsare, Jesus Kristus och om min pilgrimsvandring med Honom.

Bibelcitat hämtade ur 1917 års svenska översättning och engelska KJV. (Om inget annat anges.)


Welcome to my blog! Here I´m going to write about my Lord and Savior, Jesus Christ, and my pilgrimage with Him.

Bible citations are from the 1917 Swedish translation and the English KJV. (Unless otherwise stated.)

torsdag 16 november 2023

Miscarriage of Justice! John 18:28-34



♡♡♡

Amen, amen! Jesus blev inte nedkastad, satan blev det och han vet att han är besegrad och kommer att brinna i evigheters evighet. Han vet att hans dagar är räknade. Ni som dyrkar honom behöver veta att även om han är en lögnare, så är han verklig, dock, han är inte en cool fantasifigur som Fantomen, Batman, Stålmannen eller någon annan av dessa fantasihjältar. Han är en mobbare och han hatar dig, han hånskrattar åt dig för att du har honom som din idol.


Men Jesus Kristus, som blev upplyft, fastspikad på ett träkors, dog för dig för att han älskar dig! Han är en riktig Hjälte, Han är vägen, sanningen och livet och alla som i sitt hjärta tror på Honom och med sin mun bekänner att Han är deras Herre, ska också lyftas upp till vår himmelske Fader och leva för evigt i hans frid!


Om du inte känner Jesus, sök honom så låter han dig finna honom, för han längtar efter att känna dig, frälsa dig och ha en relation med dig! Ja dig!


Om du tror att du har gjort många dåliga saker och saker som inte kan förlåtas, har jag riktigt goda nyheter till dig;

Du är förlåten!

♡♡♡

Gud välsigne dig!

♡♡♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar